dilluns, 20 d’abril de 2015

Sopa d'espinacs i llenties vermelles


Ingredients

2 pastanagues
1 ceba
2 penques d'api
2  grans d'all
1 troç de gingebre d'uns 4 cm.
1/2 bitxo fresc
10 tomàquets xerri
200 gr. de llenties vermelles
200 gr. d'espinacs
1,5 l. de caldo 
sal
pebre
oli

Preparació

Netegem i tallem la pastanaga a rodanxes no gaire primes. Netegem i tallem l'api primet. Pelem i tallem la ceba a trocets petits. Pelem i tallem els alls.

Pelem i ratllem el gingebre, treiem les llavors al bitxo i el tallem a rodanxes. Rentem els xerris i els tallem per la meitat.


En una cassola prou fonda posem una mica d'oli i hi sofregim la verdura durant aproximadament 10 minuts.


Aboquem el caldo a la cassola (si no tenim caldo casolà podem utilitzar caldo fet amb un parell de pastilles). Ho fem bullir, hi tirem les llenties i les deixem bullir cinc minuts.  



Afegim els espinacs i deixem que bulli un parell de minuts més.

Ja podem servir la sopa. Els més agosarats hi poden afegir una cullerada de iogur, que li dóna un cert toc oriental: boníssima!




Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada