dissabte, 11 d’abril de 2015

Ossobuco



Ingredients

4 ossobucos
1 ceba grossa
2 pastanagues
2 branques d'api
3 grans d'all
1 copeta de xerès sec
la ratlladura d'una llimona
una fulla de llorer
un trocet petit de xocolata negra
farina
oli
sal
pebre

Preparació

Començarem fent uns talls al voltant dels ossobucos per evitar que al cuinar-los s'encongeixin i perdin molt la seva forma.

Netegem i tallem a trocets petits les verdures: ceba, alls, pastanagues i api.


Els posem sal i pebre i els enfarinem.


En una cassola prou fonda hi posem oli i fregim lleugerament els ossobucos, banda i banda. Els escorrem i els reservem en un plat a part.


En el mateix oli hi posem la ceba, els alls, les pastanagues i l'api. Deixem que sofregeixi set o vuit minuts. Afegim el xerès i deixem que l'alcohol s'evapori.


Afegim la ratlladura de llimona i el tomàquet. Afegim una mica de sal i deixem que es vagi fent a foc lent, aproximadament deu o quinze minuts.


Incorporem els ossobucos i el suc que hagin deixat en el plat on els teniem reservats.

Afegim aigua fins cobrir la carn i una fulla de llorer. Ho fem bullir i ho deixem a foc baix aproximadament 30 minuts. En aquest punt afegirem un trocet de xocolata ratllada.

Deixem la cassola al foc uns 30 minuts més.


Per sucar-hi pa!



Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada