dilluns, 22 de febrer de 2016

Flam de formatge



Unes postres genials perquè són boníssimes i a més es fan soles. La recepta, vista a Canal Cocina, és del chef argentí Gonzalo d'Ambrosio.

Ingredients

6 ous grans
500 ml de nata (35% de greix)
100 gr. de llet condensada
300 gr. de formatge crema (Philadelphia)
1 mica d'essència de vainilla
200 gr. de sucre

Preparació

Escalfem el forn a 180º i hi posem dintre una plata amb aigua.

Posem el sucre en una paella a foc baixet i deixem que es faci el caramel. De tant en tant hem de moure una mica la paella per tal que el caramel es vagi unificant.

Posem la resta dels ingredients en un bol (o en el got de la thermomix) i els batem fins que quedin ben integrats.

Aboquem el caramel en un motlle antiadherent.

Aboquem la barreja d'ous i formatge dins del motlle, amb compte i poc a poc .

Introduïm el motlle en el forn, dins de la safata amb aigua i el deixem 40 minuts o fins que, introduint un ganivet en la preparació, aquest surti net.

Retirem del forn i deixem refredar. Un cop fred ho guardem a la nevera, al cap d'unes hores estarà a punt, i a l'endemà encara serà més bo.



Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada