dissabte, 6 de febrer de 2016

Salsa de calçots





Ingredients

2 tomàquets madurs
Una cabea d'alls
100 gr. d'ametlles torrades
3 llesques (petites) de pa torrat
3 nyores
1/4 de litre (aproximadament) d'oli d'oliva
Vinagre
Sal

Preparació


Escalibem els tomàquets i la cabeça d'alls, introduint-los en el forn, calor a dalt i a baix, a 200 durant 30 minuts.

Mentrestant tallem les nyores per la meitat i les submergim en aigua calenta. Les deixem en remull una estona i quan s'hgin estovat, amb l'ajuda d'una cullera, anem rascant i treient tota la polpa. Reservem.


Pelem els tomàquets i els alls i els posem en un got. Afegim les ametlles torrades, el pa torrat, la polpa  de les nyores, vinagre al gust i una mica de sal. 


Ho triturem amb una batedora fins obtenir una crema homogènia.

Continuem triturant amb la batedora mentre anem afegint oli fins que la salsa tingui la consistència que ens agradi.



Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada