dilluns, 3 d’octubre de 2016

Llobarro al forn amb all i julivert


Ingredients

2 llobarros mitjans
2 tomàquets madurs
1 ceba grossa
oli d'oliva
sal
julivert
2 grans d'all

Preparació

A la peixateria ens hauràn netejat els peixos d'escates i vísceres. Nosaltres els rentarem sota l'aixeta i els aixugarem amb un drap o amb paper de cuina i els salem.

Netegem la ceba i la tallen en juliana. Tallem els tomàquets per la meitat i els salem.

En un bol posem els 2 grans d'all, les fulles de julivert, sal i ho cobrim amb oli d'oliva. Triturem amb el minipimer i reservem.

En una plata que pugui anar al forn posem un raig d'oli i disposem la ceba en el fons. També podem fregir la ceba prèviament, d'aquesta manera quedarà més caramelitzada. Posem els peixos a sobre de la ceba i els quatre mitjos tomàquets al voltant.


Amb l'ajuda d'una cullera repartim la barreja que hem fet amb l'all, l'oli i el julivert per sobre dels llobarros, procurant que quedi repartit per tots dos costats.

Posem una mica de la mateixa barreja per sobre dels tomàquets.

Introduïm la plata al forn que tindrem preescalfat a 200º. Esperem 25 minuts i llest!

A mitja cocció podem afegir una mica més d'oli amb all i julivert.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada