dissabte, 1 d’octubre de 2016

Amanida amb pop i gambes


Ingredients

Enciam
3 potes de pop cuit
16 tomàquets xerris
16 gambes pelades

per a la vinagreta:
1 culleradeta de mostassa
1 culleradeta de mel
vinagre
oli d'oliva
sal

Preparació

Emulsionem els ingredients de la vinagreta en un bol amb l'ajuda d'un batedor, o bé els posem en un biberó i sacsegem. Les quantitats de vinagre i d'oli aniran al nostre gust. Jo he posat aproximadament una part de vinagre per sis d'oli.

Escalfem la planxa fins que sigui ben calenta, hi posem una mica d'oli i hi enrossim les potes de pop amb una mica de sal. Les potes ja són cuites, o sigui que amb uns minuts estaràn llestes. Les retirem de la planxa, les tallem a rodanxes i les reservem.

Fem també a la planxa les gambes. Reservem.

Tallem els tomàquets xerris per la meitat.

Rentem i escorrem bé l'enciam i el posem en un bol. Afegim els tomàquets, amanim amb la vinagreta i barregem bé.

Repartim l'enciam en quatre plats fondos i hi posem per sobre les rodanxes de pop i les gambes. Amanim amb una mica més de vinagreta o un raig d'oli  i servim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada