diumenge, 23 de febrer de 2014

Crema pastissera


Aquesta és una preparació que val per multitud de postres, pastissos, braços de gitano, lioneses... Nosaltres a casa ens agrada tant que sovint la preparo per menjar-la sola, a cullerades. La poso en raccions individuals, en gots amb una galeta maria al fons.

Ingredients

130 gr. de sucre
una pell de llimona (optatiu)
2 ous i 2 rovells
1 sobre (2 culleradetes) de sucre vainillat
600 gr. de llet
30 gr. de maizena
canyella en pols

Preparació


Preparem 12 gotets amb una galeta maria en cadascun.

Posem la papallona a les ganivetes de la thermomix i posem tots els ingredients en el got. Programem 6 minuts 90º de temperatura, velocitat 1 i 1/2. Quan acabi aquest temps programem un minuts més a la mateixa velocitat, sense temperatura.

Aboquem ràpidament en els gotets i espolsem una mica de canyella per sobre.



Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada