dimecres, 12 de febrer de 2014

Crumble de poma


Ingredients

4 pomes golden
150 gr. de flocs de civada
100 gr. de sucre morè + 2 cullerades més per la poma
100 gr. de mantega
una mica de canyella

Preparació

Tallem les pomes a quarts, els hi treiem els cors i les pelem. Les tallem a llesquetes molt primes i les posem en una plata fonda que pugui anar al forn.



Les espolsem amb una mica de canyella i un parell de cullerades de sucre morè. Barregem.

En un bol posem els flocs de civada, el sucre i la mantega freda de la nevera i tallada a cubs petits. Barregem amb les mans fins que els tres ingredients s'hagin inegrat. 


Repartim la barreja de civada mantega i sucre per sobre de la poma de manera que quedi tota la plata coberta, sense deixar forats. Apretem perquè quedi una capa compacta i introduïm la plata al forn a 180º fins que quedi ben ros, aproximadament 30 minuts.

És bo fred o calent, i es pot acompanyar amb una bola de gelat.


Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada