dimarts, 25 de març del 2014

Espirals de formatge de cabra i ceba


Ingredients

250 gr. de llet
20 gr. de llevat de forner
500 gr. de farina
15 gr. de sucre
un polsim de sal
50 gr. d'oli
1 ceba
1 gra d'all
julivert
1 ou
200 gr. de formatge rulo de cabra
150 gr. de formatge Philadelphia

Preparació

Posem la llet i el llevat en el got de la thermomix i programem 3 min, 37º, velocitat 2.

Afegim la farina, el sucre, la sal i l'oli i amassem 2 minuts, velocitat espiga. Reservem la massa dintre d'un bol tapat amb film transparent durant aproximadament 1 hora, o fins que hagi doblat el volum.




Piquem la ceba, l'all i el julivert i ho posem en un bol. Afegim l'ou, el formatge de cabra i el formatge Philadelphia. Barregem fins que els ingredients estiguin ben integrats.



Extenem la massa amb l'ajuda del corró, formant un quadrat de 40 x 40 cm. Posem a sobre de la massa la preparació de formatge, ceba etc. 



Enrotllem la massa com si féssim un braç de gitano i el tallem en unes 12 o 15 llesques.

Anem col·locant els rotllets en una plata que pugui anar al forn i que prèviament haurem cobert amb paper sulfuritzat. Posem els rotllets una mica separats entre ells, ja que un cop quan han reposat una estona aumenten de volum i hem d'evitar que s'enganxin molt



Deixem reposar els rotllets mitja hora més, mentre s'escalfa el forn a 200º i fins que s'hagin inflat una mica més.

Podem pintar els rotllets amb una mica d'ou batut i espolsar per sobre llavors de sèsam i de rosella.

Introduim els rotllets al forn durant 20-25 minuts, fins que estiguin daurats





Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada