dijous, 20 de març de 2014

Porrusalda de José Andrés


Aquesta és la proposta de José Andrés per a un plat ben conegut. Aquí la sopa es presenta com una crema i el bacallà en un sol o en dos talls. Afegeix també una mica de pernil i de ceba tendra, que li donen un toc de color.

Ingredients

2 porros
2 patates mitjanes
2 grans d'all
sal
oli d'oliva
4 talls de bacallà
4 talls de pernil
uns trocets de ceba tendra (la part verda)

Preparació

Netegem els porros i els tallem primets, solament la part blanca. Pelem les patates, les rentem i les tallem a tallets petits.

Escalfem una mica d'oli en una cassola i fregim els alls. Afegim els porrus i les patates. Els fregim una mica, afegim 1 litre d'aigua i ho fem bullir 45 minuts.

Ho triturem tot mentre afegim una mica més d'oli.

Tornem a posar la crema al foc, afegim el bacallà i ho fem bullir 5 minuts més.

En un plat de sopa posem una mica de crema, un tall de bacallà i una mica de pernil. També hi podem posar uns trocets de ceba tendra (només la part verda), que hi dóna un toc de color. Afegim un raig d'oli d'oliva i servim.


Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada