diumenge, 2 de març de 2014

Pastís de crema i maduixes



Ingredients

1 full de massa trencada (en la secció de refrigerats del super)
Crema pastissera recepta aquí
250 gr. de fresons
1 sobre de preparat per a cobertures

Preparació

Estenem la fulla de massa trencada en un motlle rodó, de base ampla. Per tal d'evitar que la massa s'enganxi al motlle podem posar, entre aquest i la massa, el full de paper vegetal en el qual ve embolicada la massa. Jo no la hi he posat, i he pintat el motlle amb una mica de mantega.

Punxem la base amb una forquilla, cobrim amb un paper vegetal i hi posem un pes (jo hi he posat arròs, però poden ser cigrons secs). Introduim en el forn durant 15 minuts aproximadament, fins que veiem que comença a daurar-se.


Treiem la base del forn, retirem el paper vegetal i el pes (que podem guardar per una altra ocasió), i hi posem la crema pastissera. Jo la vaig omplir completament de crema, tal com es pot veure a la foto i va quedar boníssima, però un cop acabada, cada tall de pastís pesava bastant i era molt fràgil. En una següent ocasió crec que probaré de posar una mica menys de crema: quedarà igualment bona i serà una mica més consistent.

Deixem refredar la crema i hi posem els fresons al damunt.

Preparem la cobertura segons les indicacions de l'envàs i el repartim per sobre amb l'ajuda d'un pinzell.




Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada