dijous, 10 d’abril de 2014

Compota de poma



Ingredients

4 pomes golden
2 pomes royal gala
el suc d'una llimona
100 gr. de sucre blanc
100 gr. de sucre roig

Preparació

Pelem les pomes, els hi triem els cors, les tallem a troços i les posem en el got de la thermomix. Afegim el suc de la llimona i el sucre.
Programem 20 minuts, 100º de temperatura, velocitat 1. A mitja cocció podem triturar durant uns segons a velocitat 5, fins que quedi una crema sense trocets.

Acabem de coure la compota i la passem als pots que tindrem perfectament nets. Tanquem els pots i els esterilitzem en una olla amb aigua bullint durant 15 minuts.

Deixem refredar els pots dintre de l'olla i quan estiguin tebis els treiem i els col·loquem boca avall fins que estiguin freds.

Està molt bona menjada com una melmelada i també acompanyant plats de carn.


Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada