diumenge, 20 d’abril de 2014

Hamburguesa Cadillac


Aquesta és una hamburguesa clàssica del restaurant Flash Flash del carrer La Granada del Penedès, de Barcelona. El restaurant va aparèixer al programa Plat Combinat, de BTV, i més tard la recepta de l'hamburguesa es va publicar en un llibre que recollia una selecció de receptes mostrades en el programa.  Malauradament el programa ja no es pot veure, però us recomano les tres coses que encara tenim a l'abast: restaurant, llibre i recepta.




Ingredients

640 gr. carn picada de vedella
20 gr. de tàperes
8 penques de cansalada
salsa Perrins
quetxup
1 ou
150 gr. de formatge ratllat
sal
pebre

Preparació

Barregem la carn amb les tàperes tallades petites, unes gotes de salsa Perrins, una mica de quetxup, sal i pebre. Donem forma a 4 hamburgueses i les arrebossem amb l'ou batut i amb el formatge ratllat.

En una safata que pugui anar al forn hi posem els talls de cansalada de manera que formin un llit per cada hamburguesa. D'aquesta manera evitarem que aquesta s'enganxi quan el formatge es fongui.




Posem les hamburgueses a sobre de la cansalada i les introduïm en el forn a 200º aproximadament 15 minuts.

La recepta original diu que les hem de tenir al forn entre 5 i 10 minuts, però jo les trobo massa crues. Això, de tota manera, depèn del gust de cadascú.



Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada