dimarts, 1 d’abril del 2014

Melmelada de fresons



Ingredients

900 gr. de fresons nets, tallats a troços
600 gr. de sucre (2/3 parts del pes dels fresons)
El suc d'una llimona

Preparació

Posem els fresons, el sucre i el suc de la llimona en el got de la Thermomix i programem, 30 minuts, 90º, velocitat 1.

Els últims 10 minuts podem pujar la temperatura fins a varoma, vigilant que la melmelada no bulli massa i desbordi del got.

Aboquem la melmelada calenta en pots de vidre que haurem esterilitzat durant 20 minuts en aigua bullint i tapem immediatament.

Posem els pots en una olla gran coberts d'aigua i els portem a ebullició durant 15 minuts. Els deixem refredar una mica dintre de l'olla  i els retirem posant-los boca avall sobre un drap, fins que es refredin del tot.

Els podem guardar més d'un any, tot i que segurament una melmelada tan bona no durarà tant.



Imprimir Imprimir l'article 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada