dissabte, 4 d’octubre de 2014

Amanida de formatge i raves


A casa no ens cansem de les amanides. Fàcils, fresques i variades. El cas és no fer-les sempre iguals. Segurament hi ha tantes combinacions com dies té l'any.

Aquesta és una proposta bastant original: raves i formatge, però que combina molt bé. Els raves, picants i cruixents contrasten amb el formatge, més suau, i l'amanit de sal, oli i orenga acaba d'arrodonir el plat.

Jo he posat un formatge manxego semisec tallat a làmines molt fines, però també podriem posar un formatge de cabra tendre tallat més gruixut.

Jo l'he amanit amb sal, oli i orenga, però també podriem fer una vinagreta més potent amb una xalota tallada petita, sal, oli i unes gotes de vinagre. En fi, tot depèn de la inspiració de cadascú.

Ingredients

8 o10 raves
Un troç de formatge manxego semisec
oli
sal
orenga

Preparació

Rentem bé els raves perquè sovint són molt bruts de sorra. Amb un ganivet molt esmolat els tallem a rodanxes molt primes. Reservem.

Tallem el formatge a làmines primetes. Reservem

Emplatem posant en el fons d'una plata el formatge i a sobre els raves. Amanim amb l'orenga, la sal i l'oli.

Guardem a la nevera fins a l'hora de servir.




Imprimir
Imprimir la recepta

1 comentari: