dijous, 2 d’octubre de 2014

Risotto de sobrassada



Ingredients
(per 2 raccions grans o 4 minis)

1 ceba
140 gr. d'arròs del Delta o Carnaroli
1 l. de caldo de pollastre
1 gr. d'all
1 tall de sobrassada
formatge parmesà

Preparació



Posem el tall de cansalada en una paella. No cal que hi posem oli perquè la sobrassada ja és prou grassa. El foc ha d'estar molt baix per tal que la sobrassada es vagi desfent i vagi desprenent tot el greix que conté.


Quan veiem que la sobrassada s'ha desfet i ha després tot el greix apaguem el foc i reservem.


Tallem la ceba a trocets petits i la sofregim en una paella fonda o en una cassola amb una mica d'oli d'oliva. Quan la ceba estigui sofregida hi afegim l'all tallat petit i el sofregim un minut més.


Incorporem l'arròs, el barregem i el fregim fins que veiem que els grans comencen a transparentar.


Afegim un culleró de caldo i anem remenant fins que s'evapori totalment. fegim un segon culleró i continuem remenant. Anem afegim caldo, de culleró en culleró, sense deixar de remenar, fins que l'arròs estigui al punt, aproximadament 20 minuts.



Afegim la sobrassada a l'arròs i barregem.

Emplatem posant una mica de parmesà ratllat per sobre.





Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada