dissabte, 25 d’octubre de 2014

Pollastre amb mel i mostassa



Aquesta és d'aquelles receptes que no donen gens de feina i surten espectaculars. L'he tret d'un bloc que he descobert últimament i que m'agrada molt, Les receptes que m'agraden. Em feia una mica de por que quedés molt fort de gust però va agradar molt a tothom i vam fer curt de pa!


Ingredients

10 cuixes de pollastre
2 cullerades de mostassa "antiga" (amb les llavors de mostassa senceres)
2 cullerades de mostassa de Dijon
2 cullerades de brou de pollastre
2 cullerades de mel
1 cullerada d'oli d'oliva
romaní fresc

per untar el pollastre:
1 cullerada de mostassa "antiga" (amb llavors de mostassa senceres)
1 cullerada d'oli
sal
pebre

Preparació

Preescalfem el forn a 180º.

En un bol barregem la cullerada de mostassa "antiga", la cullerada d'oli, la sal i el pebre i untem les cuixes de pollastre. Reservem.

En un altre bol barregem 2 cullerades de mostassa "antiga", la mostassa de Dijon, la mel i el caldo de pollastre. Reservem.


En una cassola o paella escalfem una mica d'oli i hi fregim les cuixes de pollastre a foc viu, de manera que quedin ben rosses. A mesura que es vagin enrossint les col·loquem en una plata fonda que pugui anar al forn. 

Aboquem la barreja de mel, mostasses i caldo en la paella i rasquem el fons per desprendre tot que que hagi pogut quedar enganxat.


 Tirem aquest suc per sobre de les cuixes i hi afegim una mica de  romaní fresc.

Introduim la plata en el forn durant 25-30 minuts. A mitja cocció donarem la volta al pollastre per tal que faci per igual per totes bandes.




Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada