diumenge, 13 d’octubre de 2013

Macarrons carbonara


Aquesta és una de les receptes estrella per als meus fills, i penso que per la majoria de nens. La novetat d'aquesta recepta respecte de la tradicional és la incorporació del carbassó, que li dóna un toc especial més suau, i la utilització dels macarrons en comptes d'espaguetis, ja que aquests permeten que la salsa s'integri millor. La idea original la vaig veure en una recepta del xef anglès Jamie Oliver, i s'ha instal·lat a casa com un clàssic.

Ingredients

70 gr. de macarrons per persona
1 rovell d'ou per persona
nata líquida
un parell de talls de bacon per persona
1 carbassó
oli
sal
pebre

Preparació

Posem una olla al foc amb aigua i sal per bullir la pasta. Quan l'aigua bulli hi tirem els macarrons i els tenim uns 8 minuts o el temps que indiqui el fabricant.


En un bol batem els rovells amb la nata líquida i afegim el parmesà recent ratllet.



Tallem el bacon a tallets petits i el carbassó a bastonets i els posem tots dos a fregir en una paella fonda amb una mica d'oli. No cal salar el carbassó perquè el bacon ja és salat.



Quan la pasta estigui bullida l'escorrem i la passem a la paella amb el bacon i el carbassó. Donem unes voltes per barrejar bé.



Apaguem el foc i afegim la nata líquida amb els rovells, pebre negre i el parmesà.

Servim immediatament amb una mica més de parmesà per sobre.




Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada