dimarts, 22 d’octubre de 2013

Pastís de carn picada i pasta de full



Ingredients

300 gr. de carn picada de vedella
300 gr. de carn picada de porc
1 ceba
2 grans d'all
3 ous + 1 per pintar el pastís
julivert
4 fulles de sàlvia
ketchup
unes gotes de salsa Perrins
sal
2 fulles de pasta de full

Preparació


En un bol barregem les carns picades i hi posem una mica de sal. Afegim la ceba, els alls, el julivert i la sàlvia, tot tallat ben petit, 3 ous, una mica de ketchup i unes gotes de salsa Perrins.

Estirem les dues fulles de pasta de full i les posem una al costat del'altra, una mica superposades, enganxades amb una mica d'ou batut. 



Posem la carn al mig, donant-li forma allargada, i l'emboliquem amb la pasta. Jo he fet unes tires i les he trenat, però es pot simplement fer un paquet, reservant una mica de pasta per posar a sobre uns retalls per decorar el pastís.


Un cop acabat he vist que segurament n'hi hauria hagut prou amb una sola fulla. Ho probaré la propera vegada.


Un cop preparat el pastís el pintem amb ou batut i l'introduim al forn a 200º durant 40 minuts.




 Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada