dimarts, 26 de novembre de 2013

Mandonguilles amb sípia



Ingredients

mandonguilles (podeu trobar la recepta en aquest blog)
1 sípia grossa, amb la seva salsa
1 ceba
tomàquet ratllat o triturat
sal
oli
unes quantes avellanes (opcional)

Preparació

Netegem la sípia, la tallem i salem una mica, i reservem la salsa.



En la mateixa cassola o paella on hem fregit les mandonguilles saltegem la sípia. Veurem que fa una mica d'aigua; esperarem que aquesta aigua es consumeixi.



Afegim la ceba tallada petita i deixem que s'enrosseixi una mica.



Afegim el tomàquet i la salsa de la sípia. Hem d'anar en compte amb la salsa de la sípia perquè dóna molt gust, però per això no ens podem passar amb la quantitat. Més val no posar-la tota si veiem que és massa, perquè aportaria al plat un gust massa fort.




Quan el sofregit estigui a punt afegim les mandonguilles i mig got d'aigua.



Deixem que faci xup-xup cinc minuts i si volem, afegim unes quantes avellanes prèviament xafades en el morter. Esperem un minut més i ja ho tenim a punt.

Les acompanyem amb una mica de cous-cous,  unes patates fregides...




Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada