dilluns, 14 de març de 2016

Budin de taronja



Ingredients

3 clares d'ou (també es pot fer amb dos ous sencers, jo ho he fet així per aprofitar les 3 clares que m'havien quedat d'una altra recepta)
250 gr. de mantega
200 gr. de llet condensada
El suc i la ratlladura d'una taronja
150 gr. de farina
2 culleradetes de llevat Royal
2 cullerades de sucre

Preparació

Posem la mantega en un bol gran i la batem durant una estona. Veurem que es va tornant més cremosa i de color més clar. Afegim la llet condensada i barregem. En el cas que utilitzem ous sencers, amb dos n'hi haurà prou, i en aquest moment afegirem els rovells i barregerem. Afegim el suc de taronja i la ratlladura i barregem. Afegim el sucre.

Afegim la farina tamissada i el llevat. Barregem.

Batem les clares a punt de neu. Jo n'he posat tres perquè eren les que m'havien sobrat d'una preparació anterior, però si utilitzem ous sencers, amb 2 n'hi haurà prou. Quan les tinguem batudes les afegim al bol incorporant-les de manera que no baixin de volum.

Posem mantega en un motlle de plumcake i hi aboquem la barreja. L'introduim en el forn a 180 durant aproximadament 30 minuts.



Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada