dimecres, 16 de març de 2016

Jarret de vedella amb cols de brussel.les


Les adores o les odies, no hi ha terme mig. A mi m'encanten però no les puc fer gaire sovint perquè a casa no tenen gaire èxit. Snif!

Ingredients

1/2 kg. de jarret de vedella tallat a cubs
1 ceba
2 grans d'all
Julivert
1 copa de conyac
1/2 kg. de cols de brussel.les
Oli
Sal

Preparació

Netegem les cols i les bullim cinc minuts. Escorrem i reservem.

Pelem i netegem la ceba i els alls. Tallem la ceba, els alls i el julivert a talls petits.

Posem oli en l'olla a pressió i fregim lleugerament la carn a foc alt. Afegim la ceba, els alls i el julivert i sofregim. Afegim el conyac i esperem que s'evapori l'alcohol.

Tanquem l'olla i comptem 10 minuts (si és una olla ràpida). 

Obrim l'olla, afegim les cols i deixem coure 10 minuts més sense tapar.




Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada