dimarts, 22 de març de 2016

Potaje de bacallà


Una altra recepta de Gonzalo d'Ambrosio. Un plat de cullera molt, molt, molt simplificat.

Ingredients

600 gr. de cigrons cuits
400 gr. de bacallà esqueixat
400 gr. d'espinacs
1 ceba
1 porro
1 pastanaga
2 grans d'all
1 cullerada de pebre vermell
1 l. de caldo de peix
1 fulla de llorer
sal
oli
2 ous durs

Preparació

Prèviament haurem tingut el bacallà tres dies a la nevera amb aigua, i el tercer dia li haurem canviat l'aigua tres vegades.

Tallem els alls, la ceba, la pastanaga i el porro a tallets petits i els sofregim en una cassola amb oli i la fulla de llorer.

Afegim el pebre vermell, deixem un minut i afegim el caldo de peix. Quan el caldo comenci a bullir afegim el bacallà i els cigrons. Deixem bullir uns minuts i afegim els espinacs. Deixem cinc minuts més i ja ho tenim llest.

A l'hora d'emplatar posem mig ou dur en cada plat.





Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada