dimarts, 1 de març de 2016

Pastís de crema i poma


Ingredients

Una làmina de pasta brisa
1 poma
Sucre
Una mica de melmelada
Mantega per al motlle

Preparació

Preescalfem el forn a 200º.


Untem amb mantega un motlle desmuntable. Hi posem la pasta brisa de manera que cobreixi el fons i les parets. Reservem.

Preparem una crema pastissera. La recepta la trobareu aquí.

Quan tinguem feta la crema l'aboquem dins del motlle amb la pasta brisa. Pelem la poma, la tallem en quarts i després en filets i que anirem posant a sobre de la crema. Espolsem una mica de sucre per sobre.



Baixem el forn a 180º i hi introduim el motlle durant 30 minuts.


Treiem el pastís del forn i mentre està calent hi escampem una mica de melmelada per sobre amb l'ajuda d'un pinzell.

Desmotllem el pastís i deixem que es refredi. El guardem a la nevera per tal que la crema estigui ben fresqueta abans de servir.


Imprimir
Imprimir la recepta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada