dimarts, 8 de març de 2016

Truita de calçots, patates i morcilla ibèrica




Ingredients

10 calçots
2 patates mitjanes
uns quants talls de morcilla ibèrica
6 ous
oli
sal

Preparació

Netegem els calçots treient les primeres capes, tallant la part verda i eliminant tota la terra i els tallem a rodanxes. Els salem i els fregim. Reservem.

Pelem les patates, les rentem i les tallem com per fer una truita. Les salem lleugerament i les fregim en la mateixa paella que hem utilitzat per als calçots, a foc suau per tal que no es torrin sinó que quedin tovetes. Reservem.


Deixatem 6 ous, posem una mica de sal i hi afegim les patates i els calçots.

Tornem a posar la paella al foc. Si cal afegim una mica d'oli.


Tallem la morcilla ibèrica (que també podria ser botifarra negra, o blanca) i la repartim per la paella.


Quallem la truita donant-li la volta amb l'ajuda d'un plat i servim.



Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada