dissabte, 3 d’agost de 2013

Calamars a la planxa farcits de ceba i pernil


Ingredients

6 calamars
3 cebes
100 gr. de pernil ibèric
sal
oli
all i julivert

Preparació

Netegem els calamars, tallem les potes a trocets i reservem. 



Piquem la ceba, hi posem una mica de sal i la posem a fregir en una paella fonda amb oli. Al cap de cinc minuts  afegim les potes dels calamars. Sofregim fins que estigui al punt, apaguem el foc.



Afegim els pernil tallat a trocets i ho deixem refredar una mica.




Amb l'ajuda d'una cullera o una mànega omplim els calamars. Els tanquem amb un escuradents.

Els fem a la planxa amb una miqueta d'oli.

Afegim una mica d'all i julivert tallat petit i una miqueta més d'oli.



Els servim immediatament.







Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada