dimecres, 28 d’agost de 2013

Mandonguilles amb pebrot i tomàquet


Ingredients

Mandonguilles (podeu trobar la recepta en aquest blog)
Una ceba (jo he posat una ceba tendra)
Un carbassó
Un pebrot vermell
Tomaquet ratllat (jo he posat 125 ml. de tomàquet triturat envasat)
Una branqueta de romaní fresc
sal
oli


Preparació:


En una paella fonda fregim la ceba i el pebrot tallat petit. Ho deixem 10 minuts i afegim el carbassó també a trocets i el romaní. Sofregim tot fins que estigui fet.


Afegim el tomàquet triturat o ratllat i una mica de sal. Sofregim una estona fins que et tomaquet estigui fregit.


Afegim les mandonguilles que haurem fet prèviament (la recepta la trobareu en aquest blog) i, si cal, una mica d'aigua. Deixem que faci xup-xup cinc minuts i llest!


Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada