dissabte, 31 d’agost de 2013

Pesto rosso amb olives negres



Una altra recepta del llibre Trattoria de Patricia Wells. Es tracta d'una salsa molt saborosa a base de tomàquets assecats i pebre vermell entre altres espècies. Per amanir un contundent plat de pasta.

Hi ha altres classes de pesto rosso que incorporen pinyons o ametlles crues, alfàbrega i formatge parmesà, i que ha d'estar molt bones. Serà qüestió de provar-les.

Ingredients


10 tomàquets assecats, amb oli d'oliva
1 gra d'all
20 olives negres
6 cullerades d'oli d'oliva
1 culleradetes de romaní en pols
2 culleradeta de farigola
1/2 culleradeta de pebre vermell
1 trocet de bitxo

Preparació


Posem tots els ingredients al got de la batedora i triturem...


...fins obtenir una crema.

Podem guardar-la a la nevera durant 1 mes, sempre coberta amb una mica d'oli.







Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada