diumenge, 1 de setembre del 2013

Ous estrellats amb patates fregides i xistorra



Ja he parlat alguna altra vegada del Soco, un restaurant del Poblenou que a casa ens agrada molt. Aquests ous estrellats són una còpia dels que fan ells. En comptes de xistorra una mica de pernil, i   al voltant del plat un filet d'oli amb salllsa d'olives: espectacular!


Ingredients per a dues persones

2 ous
2 o 3 patates mitjanes
xistorra
oli
sal

Preparació

Pelem les patates i les tallem com per fer una truita. Les rentem i escorrem.


Fregim les patates en una paella fonda amb un dit d'oli, a foc mig. No han de quedar gaire rosses, sinó una mica tovetes.


Fregim la xistorra en una graella.


Separem les clares dels rovells. Els rovells els posem cada un en una tassa i reservem.


Les clares les aboquem sobre les patetes i apaguem el foc.


Remenem per repartir les clares fins que quedin cuites i ben barrejades amb les patates. El calor residual de la paella és suficient per cuallar les clares..

Retirem del foc i i emplatem. La meitat de patates amb clares a cada plat, uns quants trocets de xistorra i un rovell cru dalt de tot. Amb l'escalfor de les patates n'hi ha prou per acabar de fer el rovell. Un cop a taula barregem el rovell i les patates; deliciós!






Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada