divendres, 20 de setembre de 2013

Falafel



Ingredients

150 gr. de cigrons remullats
1 ceba morada
1 manat de coriandre
una mica de julivert
1 culleradeta de comí molt
una mica de canyella
una mica de pebre
una pica de pebre vermell
sal 
oli

Preparacio

En un robot o picadora triturem els cigrons crus, que haurem tingut en remull tota la nit, juntament amb la resta d'ingredients exepte l'oli, fins obtenir una pasta. 

Deixem reposar aquesta pasta a la nevera fins a l'hora de fregir els falafels i en tot cas, al menys una hora.

Quan la pasta hagi reposat anem agafant-ne porcions i amb l'ajuda de dues culleres els anem donant forma de croqueta i els anem fregint en abundant oli ben calent.

Els anem girant perquè quedin rossos de totes bandes.

Els posem sobre paper de cuina per tal que aquest absorbeixi l'excés d'oli.

Son molt bons acompanyats de tzatziki i de tabbuleh, però també podem probar de fer una salsa de tomàquet cru triturat amb ceba i oli d'oliva.



ImprimirImprimir la recepta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada