dilluns, 16 de setembre de 2013

Amanida de patates amb sardines marinades


Ingredients

2 patates grosses
uns quants cogombres dolços confitats (jo els compro en el Lidl)
3 ous durs
3 cullerades de maonesa
2 culleradetes de mostassa
8 lloms de sardines confitades en vinagre (es compren al mercat)

Preparació

Bullim les patates amb pell, aproximadament 30 minuts, fins que, quan les punxem amb un ganivet veiem que estàn fetes. Les refredem i les pelem.

Tallem les patates a trossos (no cal que siguin gaire petits, més grossos que si anéssim a fer ensaladilla russa).

Tallem a trocets petits els cogombres i sis de les vuit sardines. Tallem també dis dels tres ous durs.

En un bol barregem la maonesa i la mostassa.

Barregem tots els ingredients: patates, cogombres, sardines i la salsa.

Posem l'amanida en una plata i ratllem un ou dur per sobre.

Fem filets dels dos lloms de sardines que ens queden i les posem al damunt.

Reservem a la nevera fins a l'hora de menjar-la





ImprimirImprimir la recepta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada