dimarts, 3 de setembre de 2013

Pebrots del piquillo farcits de carn



Ingredients

(per uns 20 pebrots)


Un pot de pebrots del piquillo
250 gr. de carn picada de vedella
Una ceba mitjana
Farina
200 ml. de llet (aprox.)
Un ou
Oli
Sal

Preparació


Tallem la ceba petita i la fregim en una paella amb una mica d'oli.


Afegim a la paella la carn que haurem salat una mica i la fregim. Mentre la tenim a la paella l'hem d'anar esmicolant per tal que ens quedi desfeta i fregida per igual.


Afegim una cullerada de farina i la fregim un parell de minuts per tal que perdi el gust de farina crua.


Hi posem la llet i barregem fins aconseguir una salsa espessa.


Amb l'ajuda d'una cullera omplim els pebrots amb el farcit.


Arrebossem els piquillos amb farina i ou batut.


Els fregim en una paella amb oli.


Els mengem acompanyats d'una amanida. També els podem presentar amb una salsa feta amb un parell de piquillos batuts amb una mica de crema de llet.




Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada