dijous, 5 de setembre de 2013

Ous a l'escocesa


Ingredients

8 ous de guatlla
300 gr. de carn picada de vedella
1 cullerada de farina
1 ou
galeta picada
oli de girasol

Preparació

Posem els ous al foc en un pot amb aigua freda. Quan arrenqui el bull els deixem cinc minuts i els treiem.


Salpebrem la carn picada i la dividim en vuit parts. Posem cadascuna de les vuit porcions sobre vuit trossos de film de plàstic i xafem fins deixar-la primeta. Pelem els ous i en posem un sobre de cada porció de carn. Amb l'ajuda del film emboliquem l'ou amb la carn picada.

Arrebossem les boletes, primer amb farina i després amb ou batut i galeta picada.




fregim les boletes arrebossades en una paella fonda amb abundant oli de girasol.

A mesura que estiguin fregides, després d'uns 4 o 5 minuts, les escorrem sobre paper absorbent i ja les podem servir. 


Són molt bones amb una salsa dolça, com ara una melmelada de pebrot.

Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada