dimecres, 18 de setembre de 2013

Truita a la navarra


Ingredients

4 truites
100 gr. de pernil del país o ibèric
farina
sal
pebre
oli

Preparació

Hem de demanar al peixater que ens tregui l'espina de les truites. La meva esperiència és que mai les acaben de treure del tot i fràncament a l'hora de menjar-les, si hi queden espines, per poques que siguin, el plat queda malmès perquè no te'l pot menjar a gust.

O sigui que no queda més remei que agafar unes pinces i anar estirant, una per una totes les espines que queden i que, val a dir, acostumen a ser moltes. Si no estem disposats a fer aquesta feina més val que triem de fer un altre plat, perquè posar-se a la boca un troç de peix que pot estar ple d'espines, en la meva opinió, no té res d'agradable.



Un cop tinguem el peix net el salpebrem una mica per dintre (no hi posarem gaire sal, ja que hi posarem el pernil) i hi posem una mica de pernil, com si fos un llibret. Pot ser un pernil de país bo, no cal que sigui un gran pernil ibèric ja que el passarem per la paellla.



Salpebrem les truites per fora i les enfarinem.



Les fregim en una paella amb oli per les dues bandes.


Emplatem i servim immediatament.



ImprimirImprimir la recepta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada