dissabte, 7 de setembre de 2013

Pollastre amb salsa d'ametlles


Ingredients

400 gr. de pollastre. Pot ser qualsevol part del pollastre: pit sense l'os, unes cuixes, o bé simplement un pollastre tallat a trocets petits.
Una ceba grossa
Una llauna de llet de coco
Dues cullerades de farina
sal
pebre

oli d'oliva
unes quantes nous

Preparació



Salpebrem el pollastre, l'enfarinem (opcional, si no el volem enfarinar també quedarà bé) i el fregim amb una mica d'oli d'oliva, en una paella fonda.


En la mateixa paella sofregim la ceba tallada en jualiana.


Quan tinguem la ceva sofregida tornem el pollastre a la paella, tapem i deixem que es faci a foc baix Duran aproximadament 20 minuts.


Afegim la llet de coco, rectifiquem de sal i deixem que faci xup-xup cinc minuts. Afegim les nous picades, esperem un minut més i ja el tenim llest



Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada