dissabte, 21 de setembre de 2013

Albergínia arrebossada


Ingredients

1 albergínia
sal
farina
1 ou
oli


Aquesta és la cistella que guarneix la meva cuina aquest dies. Els meus amics Manel i Antònia han tornat de l'Espluga de Francolí i m'han regalat aquest bé de Déu de verdures: de l'hort a la taula, sense passar per la nevera!

Preparació

Tallem l'albergínia a rodanxes o bé a tires allargades, la salem i la posem sobre una superfície una mica inclinada per tal que deixi anar aigua i el gust amargant.
Al cap d'un estona l'esbandim, i l'arrebossem, primer amb farina i després amb ou batut.
La fregim en una paella amb oli ben calent i a mesura que estigui fregida la posem sobre un paper de cuina per tal que absorveixi l'excés d'oli.
S'ha de servir immediatament, tot i que si en sobra, freda de la nevera està boníssima, per exemple, en un entrepà.




ImprimirImprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada