dijous, 12 de setembre de 2013

Crema catalana




Ingredients

1 litre de llet
5 rovells d'ou
200 gr. de sucre
40 gr. de midó
una pell de llimona
1 branca de canyella
sucre per cremar

Preparació

En un pot posem la llet, els rovells d'ou, el midó, el sucre, la pell de llimona i la branca de canyella. 



El posem al foc baixet i anem remenant amb una cullera de fusta fins que vagi espessint. Hem de vigilar que no bulli perquè es tallaria la crema.

Just quan veiem que comença a bullir per les vores apaguem el foc i treiem la pell de la llimona i la branca de canyella.



Repartim la crema en sis platets individuals o en una sola plata més gran i la posem a la nevera unes quantes hores.





A l'hora de servir espolsem una mica de sucre i cremem amb un bufador.




Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada