divendres, 6 de setembre de 2013

Esqueixada



Ingredients


300 gr. de bacallà per esqueixar
3 tomàquets per amanir
1 ceba tendra o de figueres
1 pebrot vermell o verd
unes quantes olives d'Aragó
oli d'oliva
sal

Preparació

Tallem el tomàquet, el salem lleugeramant (hem de tenir en compte que el bacallà ja és salat) i el posem una estona en una escorredora per tal de que perdi l'excés d'aigua i així evitar una amanida aigualida.

Tallem en juliana la ceba i, si no volem que piqui tant, la posem una estona en un plat amb aigua.

Tallem el pebrot primet. En aquesta ocasió l'he posat vermell, tot i que normalment s'hi posa pebrot verd. La quantitat va a gust de cadascú.

Per muntar el plat amanim cadascún dels ingredients amb oli i sal (excepte el bacallà, que no caldrà que salem perquè ja és salat) i els anem posat: al fons el tomàquet, després la ceba i a sobre el bacallà, el pebrot i les olives.



Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada