divendres, 30 d’agost de 2013

Crepes de pernil i formatge



Ingredients


- 2 ous
- 125 gr. de farina
- 250 ml. de llet
- 50 gr. de mantega
- unes gotetes d'oli per a la paella
- pernil
- formatge gorgonzola


Preparació

Amb la batedora elèctrica batem els ous, la farina, la llet i la mantega que haurem fos en el microones. Reservem al menys una hora a la nevera.




A l'hora de fer les crepes posem una paella al foc amb unes gotetes d'oli. Amb l'ajuda d'un paper de cuina escampem l'oli per tota la paella i quan sigui ben calenta hi aboquem un cullerot de la barreja que hem preparat i de seguida l'escampem per tota la superfície. Ha de quedar una capa molt fina.



Quan estigui cuallada i es comenci a aixecar per les vores li donarem la volta. Aquesta operació requereix una mica de pràctica, però de seguida veureu que no és molt complicada.












Abans de treure-les de la paella hi posarem per sobre el que vulguem de farcit, per exemple una mica de formatge i de pernil, o una mica de gorgonzola, i les plegarem.

Anem fent el mateix fins que acabem la massa. Amb aquestes quantitats ens sortiran unes 7 o 8 crepes.

Es poden menjar farcides de pernil, formatge, gambes amb una mica de beixamel, o d'allò que ens vingui de gust.





Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada