dimarts, 1 de setembre del 2020

Mousse de xocolata vegà

 

Si voleu quedar com uns reis amb unes postres veganes ben luxoses i sorprenentment simples, seguiu llegint.

Ingredients

Un bloc de tofu sedós (uns 350-400g)
60-100g de xocolata negra
Sucre o xarop d'atzavara per endolcir, al gust 
 
Fruita per decorar


Preparació
 
En una batedora barregem el tofu i la xocolata desfeta. Recomano utilitzar xocolata d'alt percentatge de cacau perquè és la més bona (qualsevol altra opinió denota una falta de gust important). Jo pràcticament en tinc prou amb la dolçor de la xocolata que poso, però potser us cal un punt més de dolçor. En aquest cas afegiu sucre o xarop d'atzavara i bateu una mica més. 
Alternativament podeu substituir la xocolata per cacau en pols pur, però llavors definitivament cal utilitzar algun edulcorant, preferiblement líquid per no perdre cremositat. Respecte la quantitat de cacau, caldrien almenys 30g, i reconec que jo tiraria cap a més perquè m'encanta el sabor de cacau intens.

 
Dividim la pasta en quatre potets petits i ho deixem refredar a la nevera. És essencial, penso, servir ben fred. Una mica de fruita a sobre li dóna un toc de color irresistible.
Sa, bo i fàcil!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada