divendres, 12 de juliol de 2013

Tabbuleh



Ingredients

2 tasses de bulgur
uns quants tomàquets xerris
1 ceba de figueres
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
una mica de julivert
unes quantes fulles de menta
una mica de coriandre
el suc de 1/2 llimona
oli
sal

Procediment

En un bol posem el bulgur i el doble de quantitat (i una mica més) d'aigua. El deixem en remull al menys 30 minuts.

Tallem a els tomàquets per la meitat o en quatre si són xerris més grossos, els salem i els posem en una escorredora per tal que perdin l'excés d'aigua. Això és important perquè l'amanida no ens quedi humida.

Tallem ben petit els pebrots, verd i vermell.

Tallem la ceba ben petita. Fem el mateix amb el julivert, amb les fulles de menta i amb el coriandre. El ganivet amb el que tallem les herbes ha d'estar molt esmolat per evitar xafar-les; les delicades fulles del julivert, la menta i el coriandre, si es xafen s'enfosqueixen i agafen un gust amargant.

Barregem tots els ingredients, fem una emulsió amb el suc de llimona, l'oli i la sal i amanim.

Deixem reposar 30 minuts a la nevera abans de servir.

El podem servir en una plata gran amb uns trocets de formatge feta per sobre i unes albergínies fregides. 



Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada