diumenge, 25 de maig de 2014

Amanida de cigrons amb bacallà, pebrot i ou dur



Ingredients

500 gr. de cigrons cuits
2 pebrots vermells
250 gr. de bacallà per esqueixar
3 ous durs
julivert
oli
sal
el suc d'una llimona

Preparació

El bacallà l'haurem tingut en remull a la nevera durant tres dies. El dia que l'hem d'utilitzar li canviarem l'aigua tres vegades, fora de la nevera.

Posem un pot amb aigua freda i els tres ous al foc. Quan comenci a bullir els hi deixem 10 minuts. Si ens agrada que no estiguin cuits del tot els refresquem de seguida amb aigua freda. Si preferim que estiguin completament cuallats els deixarem en l'aigua de bullir fins que es refredin.

Escampem una mica d'oli per sobre els pebrots, hi posem una mica de sal i els posem en una plata de forn que haurem cobert amb paper sulfuritzat. Els introduim en el forn sota el gratinador durant aproximadament 20 minuts d'un costat i 20 minuts més de l'altra. Quan estiguin a punt els deixem refredar, els pelem, els treiem les llavors i els reservem.

Per muntar l'amanida posarem els cigrons cuits en un bol gran i hi esmicolarem el bacallà, amb les mans, per sobre. 

Afegirem el pebrot tallat a tires i barrejarem.

Afegim una mica de julivert tallat petit.

En un bol petit batim l'oli, el suc de la llimona i la sal i ho afegim al bol de l'amanida. Barregem.

Servim en una plata gran o en plats individuals posant l'ou dur tallat per sobre.





Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada