dimarts, 6 de maig de 2014

Faves i pesols a la catalana



Ingredients (2 persones)


250 gr. de faves tendres (o congelades)
250 gr. de pesols tendres (o congelats)
1 ceba tendra
4 alls tendres
2 talls de cansalada viada
4 talls de botifarra negra
Unes quantes fulles de menta
1/4 de got de vi ranci (o conyac)
sal
oli

Preparació

En una paella prou gran o en una cassola amb una mica d'oli, fregim la camsalada tallada a trocets petits. Quan tinguem la cansalada fregida afegim la ceba tallada en juliana i al cap de 2 minuts els alls també tallats en juliana i deixem que tot junt sofregeixi uns deu minuts. 


Aboquem el vi ranci (o el conyac) i deixem que s'evapori l'alcohol. 

Afegim les faves, els pesols, la menta i mig got d'aigua. Rectifiquem de sal, afegim la botifarra negra i tapem la cassola. Deixem coure a foc baix aproximadament 20 minuts (menys temps si són congelats).

De tant en tant saccejarem la cassola per evitar que s'enganxi i per barrejar el suquet que es vagi fent. 





Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada