diumenge, 18 de maig de 2014

Peus de porc. Recepta de la iaia Anna


Aquest és un dels plats estrella de la meva sogra. Als meus fills els encanta i la iaia de tant en tant ens en porta. 
Ingredients

4 mitjos peus de porc ja bullits
farina
1 ceba
2 tomàquets madurs grossos
1/2 got de vi
oli
sal

Preparació

Enfarinem els peus de porc i els fregim en una paella amb oli fins que estiguin ben rossos. Els treiem de la paella i els reservem.

En la mateixa paella si l'oli és prou net, o en una altra neta, fregim la ceba ratllada i els tomàquets també ratllats durant aproximadament 10 minuts. Afegim el vi i deixem que s'evapori l'alcohol.

Tornem els peus a la paella i els deixem un parell de minuts, donant-los la volta per tal que s'impregnin del sofregit.

Afegim 1/2 got d'aigua i deixem que s'acabi de fer a foc ben baix.


Abans de servir els posem en una plata i els gratinem una mica.



Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada