dimecres, 28 de maig del 2014

Amanida tèbia de favetes amb pernil d'¡anec i encenalls de foie


Ingredients

400 gr. de favetes en oli d'oliva
1/2 ceba tendra
1 bossa d'enciam de fulles tendres
pernil d'ànec
100 gr, de foie micuit
dues cullerades de salsa pesto
oli

Preparació

El micuit l'hem de tenir al congelador al menys 30 minuts per tal que agafi consistència i el poguem ratllar sense que es desfaci.

En un bol posem l'enciam i l'amanim amb la salsa pesto. Si fa falta afegirem una mica d'oli d'oliva. Ho barregem bé i ho posem en quantre plats formant un cercle, de manera que quedi un espai al mig per a les favetes.

Tallem la ceba en juliana i la fregim en una paella amb una mica d'oli.

Tallem uns quants talls de pernil d'ànec a trocets petits i els afegim a la paella juntament amb les favetes escorregudes de l'oli de la conserva. Donem un parell de voltes a tot el conjunt, amb un minuts n'hi haurà prou, i ho repartim en els quatre plats. 

Ratllem uns encenalls de micuit per sobre de cada plat i servim.


Imprimir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada