dijous, 22 de maig de 2014

Amanida de meló, formatge feta, ceba i ametlles


Amanida molt d'estiu, superrefrescant. En aquest bloc ja hi havia posat una altra molt semblant, la "falsa amanida grega", també amb meló. La inspiració per aquesta l'he tret del web de El Comidista

Ingredients

4 talls de meló
150 gr. de formatge feta
un grapat d'ametlles crues
un grapat d'olives negres
1/2 ceba tendra
un manat de julivert
un manat de menta
oli 
vinagre
sal
pebre

Preparació

Tallem la ceba en juliana i la deixem en remull amb aigua freda i vinagre per tal que perdi una mica de força.

Pelem el meló i el tallem a cubs. El posem en un bol amb la menta i el julivert tallats, unes quantes ametlles i el formatge feta que haurem trencat amb les mans. 

En el morter picar unes quantes ametlles més i afegir l'oli i un raig de vinagre. Afegir-ho al bol de l'amanida i barrejar bé.

Servir immediatament.




Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada