dijous, 11 d’abril de 2013

Calamars amb ceba com ens ha ensenyat la iaia Ana



Ingredients


- 1 kg. de calamars petits

- 2 cebes grosses tallades finetes
- 1 got de vi blanc sec
- oli d'oliva
- sal




Preparació


Netegem els calamars però els deixarem sensers. Separem solament les potes.

Tallem les cebes en juliana i les salem.

En una cassola hi posem l'oli i fregim la ceba fins que estigui tova, aproximadament 10 minuts. 

Hi aboquem el got de vi blanc i deixem evaporar l'alcohol.

Afegim els calamars i barregem. En un primer moment els calamars deixaràn anar la seva aigua. Quan aquesta aigua s'hagi evaporat, i la salsa quedi consistent i lligada ja podem apagar el foc.

Caldrà un munt de pa per sucar!

Sembla mentida que la combinació de tan pocs ingredients tinguin un resultat tan sorprenentment bo. Aquesta recepta l'he heredat de la meva sogra i des de que me la va regalar l'he fet un munt de vegades: és un èxit que no falla mai.






Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada