dijous, 25 d’abril de 2013

Fresons. Com preparar-los




Ingredients

- 500 gr. de fresons
- 1 cullerada de vinagre
- 1 i 1/2 cullerada rassa de sucre


Preparació



Els fresons s'han de rentar sencers, sense treure les fulles verdes i abans de tallar-los. D'aquesta manera evitarem que s'omplin d'aigua. Els posem en una escorredora i els rentem sota el raig d'aigua.

Els deixem escórrer una mica, els hi tallem les fulles i els tallem a troços. Em de tenir en compte la mida dels troços que fem, ja que d'això dependrà el temps que els podrem tenir en maceració. En general amb un parell d'hores ja en tenen prou. Com més estona els tinguem més consistència perdràn. Si es tallem a trocets petits encara els haurem de tenir més temps macerant.


Un cop nets i tallats els posarem en un bol o safata fonda i hi tirarem el vinagre per sobre.



Després els espolsarem amb el sucre i ho barrejarem tot amb compte de no xafar-los.

Els tindrem a la nevera fins a l'hora de consumir-los.



Són bons sols, amb iogur, amb nata...



Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada