diumenge, 28 d’abril de 2013

Ulleretes de pasta de full



Aquestes ulleretes, tan fàcils de fer i tan bones, són perfectes per fer amb nens petits. Necessiten pocs ingredients i les tenim llestes en 30 minuts.

Ingredients

- 1 làmina de pasta de full refrigerada. Jo utilitzo la que venen en el LIDL. Ho he provat amb altres però no són tan bones.
- sucre

Preparació



Desenrotllem la pasta de full conservant el mateix paper on va envolicada. Espolsem sucre per sobre. Hem de posar bastant sucre, unes 3 o 4 cullerades, ja que és l'únic ingredient que afegim a la pasta. Passem el corró per sobre per apretar el sucre i que quedi fixat a la pasta.




Pleguem la pasta, dels  dos extrems cap al centre. Tornem a posar sucre per sobre i hi passem e lcorró per sobre.



Tornem a plegar la pasta de la mateixa manera. Hi posem més sucre i passem el corró per sobre.



Pleguem la pasta per tercera vegada.



Amb un ganivet esmolat fem talls d'un centímetre i mig.


Aprofitant el mateix paper vegetal on venia enrotllada la pasta de full, posem les ulleretes en una plata de forn. Les hem de posar una mica separades perquè dins del forn creixen.
Les posem al forn a 180º durant 10 minuts per una cara.



Les hi donem la volta i les tenim en el forn 10 minuts més per l'altra banda.


Les treiem del forn quan estiguin daurades. Esperem que es refredin i ja estàn a punt per menjar!






Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada