dilluns, 1 d’abril del 2013

Galetes d'ametlla





Ingredients

(surten unes 32 galetes)

 300 gr. ametlla molta
 2 ous
 180 gr. sucre
1 culleradeta llevat
70 gr. farina
sucre glass

Preparació



Barregem l'ametlla amb el sucre, el llevat i la farina. Batem els ous com per una truita i els afegim. Barregem fins obtenir una bola.


Fem boletes amb la mà i les arrebossem amb sucre glass. 


Disposem les boletes en una plata que pugui anar al forn, i que haurem cobert amb paper sulfuritzat, i les xafem lleugerament (per exemple amb el cul d'un got).

Les posem al forn a 180º entre 12 i 15 minuts.



Les deixem daurar una mica fins que s'esquerdin i les treiem. No hem de deixar que es torrin massa perquè quedarien dures.





Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada